Kontakt

BUDIMO U KONTAKTU

Pozovite nas ili nam pišite ako imate bilo kakvo pitanje u vezi smeštaja i rezervacije. Želimo da budete naši gosti!

Pozovite nas

Pošaljite mejl

Lokacija

Nalazimo se u naselju Bela zemlja, nedaleko od glavnog puta Užice-Zlatibor. Pogledajte Google mapu za detaljna uputstva za vožnju. Prijavljivanje: od 16 časova Odjavljivanje: od 8 -10 časova

Budite kod nas ove sezone.

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA

Šta je sve uključeno u cenu kuće po danu?
U cenu izdavanja, pored smeštaja, uključeno je i korišćenja Spa centra sa svim potrebnim pogodnostima (peškiri, bademantili, papuče) kao i korišćenje  dodatnog objekta Kasine, u kojoj možete pripremati najrazličitija jela za vaša porodična okupljanja.
Da li je cena kuće ista za bilo koji broj gostiju?
Cena je ista bez obzira na broj gostiju. Maksimalan kapacitet kuće je 8 osoba.
Da li se u objektu služi hrana?
Ne. Kuća poseduje savremeno opremljenu kuhinju za samostalnu pripremu hrane. Takođe, raznovrsna jela možete pripremati u Kasini – dodatnom objektu kapaciteta 20 osoba koja u svom sastavu ima sač, roštilj, kotlić, ražanj. Na vaš upit rado ćemo vas povezati sa proverenim domaćinima od kojih možete poručiti i probati specijalitete zlatiborskog kraja.
Da li u naselju Bela zemlja postoje neke dodatne aktivnosti?
Naša kuća nudi vam mnogo opcija za uživnje u odmoru. Ovaj kraj je izuzetno bogat prirodnim lepotama koja možete otkrivati u šetnji okolinom. Za ljubitelje aktivnog odmora, kod nas možete iznajmiti Kvad vozila i istraživati okolinu.